Choď na obsah Choď na menu

Zápisník a Magazín, dve nové blogovacie šablóny

Je za nami naozaj horúce leto a s ním aj veľa zážitkov, nápadov a príbehov, s ktorými sa chcete pochváliť svetu. Nielen pre osobné blogy sme práve spustili šablóny Zápisník a Magazín - vyskúšať ich môžete aj s programom Bezplatne!

placeit.jpg

 

Za design by sa nemusel hanbiť ani firemný blog - a tak ak chcete po preflákanom lete urobiť radosť šéfovi, alebo ešte lepšie trochu zanedbaným zákazníkom a priaznivcom vašej značky, možno je tá pravá chvíľa začať písať. Radi vám pomôžeme sprevádzkovať nové stránky na adrese http: //blog.vaše-firma.sk. Stačí sa ozvať na našu bezplatnú podporu na telefóne +421 220 255 031 alebo mail podpora@estranky.sk.


Ale k šablónam!

Zápisník je čistá, svieža a jednoduchá šablóna. Grafik vám ju pripravil v troch farbách - v ružovej, fialovej a modrej. Nenáročný vzhľad nijako výrazne nezasiahne do firemnej identity a veľký úvodný obrázok naopak umožní návštevníka naladiť na tú správnu vlnu.

zapisnik.png

 

 

Magazín nebude treba dlho predstavovať - minimálne tu na blogu. Vychádza totiž priamo z neho. Rovnako ako Zápisník ponúka tri farebné varianty - tento krát oranžovú, modrú a zelenú. Možnosti použitia sú pomerne široké a záleží len na vašej fantázii. Snáď len dodám, že túto šablónu neodporúčame pre e-shop - je naozaj skôr blogová.

magazin.png

 

 

A na poslednú chvíľu pred inováciou sme si uvedomili, že sme dlho nespustili žiadnu tmavú šablónu, tak sme pripravili tmavú variantu Galaxie.

galaxie.png

 


Vzhľad webu možno meniť v Ovládacom centre stránok, bez toho aby ste prišli o ich obsah - môžete tak beztrestne vyskúšať, ako by práve vaše stránky vyzerali pod novým hábom.

 

Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.