Choď na obsah Choď na menu

Predčasné Vianoce alebo Upgradovali sme eStránky

Idete v polovičke októbra do supermarketu pre niečo na jedlo, balíček toaleťákov a bochník chleba, keď v tom hneď pri vchode narazíte na obrovský vianočný strom, zdvihnete hlavu a vianočné gule, ozdoby, Santa Claus, imelo... Všade!

Ako keby supermarkety každý rok súťažili o to, ktorí bude prví.  A viete čo? Ideme to vyskúšať tiež!

 

Po dlhšej dobe prinášame snáď najväčšiu aktualizáciu nášho systému.

 

Nová administrácia vašich stránok

Ovládacie centrum stránok prešlo kompletnou aktualizáciou. Okrem moderného vzhľadu môžete využiť tieto nové funkcie: 

  • Nový textový editor – úprava obsahu stránok bude jednoduchšia, rýchlejšia a intuitívnejšia. Nový editor sme vám zapli automaticky – má oveľa lepší výstup pre výsledné stránky, čo vám stránky nielen urýchli, ale tiež môže pomôcť v hodnotení vyhľadávačov.
  • Označovanie v prehľade fotografií – môžete označiť  ľubovolné množstvo fotiek a s nimi potom hromadne pracovať. Koniec presúvania a mazania fotiek jednej po druhej!
  • Vyhľadávanie v súboroch a obrázkoch – hľadáte v administrácií konkrétny súbor? Už nemusíte listovať desiatkami stránok – použite nové vyhľadávanie!
  • Automatické odhlasovanie – nič zásadného – na vaše podnety sme predĺžili dobu pre odhlásenie pri nečinnosti na jednu hodinu.
  • V e-shope sme pri prehľade produktov pridali hromadné akcie – zdraženie všetkých produktov o 20%, ukrytie produktov alebo napríklad pridanie na úvodnú stránku nikdy nebolo jednoduchšie!
  • Zoraďovanie produktov na úvodnej stránke e-shopu – teraz si môžete zoradiť produkty v novinkách, akčných produktov alebo inde na úvodnej stránke ako budete sami chcieť.

 

blog-admin.jpg

 

Nová šablóna

Asi najdlhšia šablóna, čo sa doby jej tvorby týka. Nespočetné množstvo úprav v celom systéme eStránok, aby bolo možné ju urobiť lepšiu ako všetky ostatné. Pozrite sa o vyskúšajte ju.

 

blog-sablona.jpg

 

Súťaž o najskoršie Vianoce sme v silnej konkurencií supermarketov síce nevyhrali, ale pevne veríme, že sme vám urobili radosť. A to nás baví!

 

Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.