Choď na obsah Choď na menu

Článok za krajší marketing

Či už máte firmu, záujmový oddiel, e-shop alebo podnikáte, máte okolo seba množstvo informačných kanálov, ktoré môžete využiť na oslovenie zákazníkov, fanúšikov alebo klientov. V dnešnom článku si ukážeme niekoľko nástrojov, vďaka ktorým môžete vytvárať pekný obsah. Pretože aj na základe obsahu, ktorý publikujete, si o vás  ľudia okolo robia obrázok. 

 

Canva

Program Canva prebieha, podobne ako eStránky priamo vo webovom prehliadači. Môžete pomocou nej vytvárať zaujímavé marketingové obrázky.

Nemusíte riešiť žiadne pixely, veľkosti alebo čokoľvek technického rázu. Po prihlásení si zvolíte, či chcete vytvárať úvodnú obrazovku na Facebook, príspevok na nástenku, do blogu alebo aj vizitku a tvoríte pomocou veľmi jednoduchého prostredia.

Priamo v programe sú k dispozícií tisíce obrázkov, ktoré môžete použiť. Okrem pár kúskov, ktoré sú zadarmo si môžete ktorékoľvek zakúpiť za 1$. Samozrejme môžete nahrať aj vlastné obrázky alebo použiť tie, ktoré máte na svojom Facebooku.

Aj zadarmo sa dajú vytvárať pomerne pekné a zaujímavé grafiky. Jednoducho a hlavne rýchlo. 

Pomocou tohto nástroja môžete jednoducho vytvárať aj vlastné obrázky do záhlavia svojich eStránok.

Prikladáme niekoľko ukážok vytvorených v Canve za pár minút:

estranky.cz.pngestranky.cz--1-.png estranky.cz--2-.png

 

 

PlaceIt

Skúsili ste niekedy vyfotiť telefón alebo notebook v zaujímavom prostredí a zároveň zachytiť obrazovku? Stránka Placelt vám umožní vložiť akýchkoľvek obrázok alebo priamo náhľad webovej stránky do rôznych zariadení v rôznych prostrediach. 
V nízkom rozlíšení výsledných obrázkov je služba zadarmo.
Ukážka vydá za tisíc slov. Tu sú ukážky jednoducho vytvorené v Placelt:

placeit.jpg placeit--1-.jpgplaceit--2-.jpg

 

 

Death To The Stock Photo

Keď zaregistrujete svoj e-mail do tohto systému, začiatkom každého mesiaca vám príde balík fotiek, ktorý môžete zadarmo použiť pre marketing, na web alebo ich ďalej spracovať, napríklad pomocou prvého spomínaného nástroja CANVA.
Asi nebude ľahké z niekoľko fotiek mesačne trafiť práve tú, ktorá sa vám bude hodiť do konkrétnej kampane, ale aj tak sme zvedaví na vašu kreativitu.
Opäť prikladáme tri ukážkové obrázky zo systému:

deathtostock_desk1.jpg deathtostock_desk3.jpgdeathtostock_desk10.jpg

 

 

Snáď vám aspoň niektorý z nástrojov pomôže. Budeme radi, keď sa so svojimi výsledkami pochválite v komentároch. 

 

 

Komentáre

  1. Chloe - Comment
    16. 12. 2015 3:58

    Thanks for sharing. It is very useful for my own blog writing.